Din tryghed gennem god hygiejne

Hygiejne

D'sikkert at spise og handle hos os. Alle vores afdelinger har skruet yderligere op for hygiejnen. Vi har sat ekstra spritdispensere op i butikken, som gæster frit kan benytte sig af før og efter man har taget sin mad. Vi har fremsat engangshandsker, så man ikke har kontakt med samme redskaber i buffeten.

Derudover er hele buffeten corona-sikret med plexiglas, så man holder maden i den højeste kvalitet og med den bedst mulig hygiejne.

Afstand

Vi sørger for afstand gennem hele forløbet og processen i vores restauranter. Vi opfordrer alle gæster at holde afstand til hinanden. Dette skal mindske risiko og skabe tryghed blandt udsatte gæster. Vi har derudover også sørget for afstand mellem borde og stole, så siddende selskaber har afstand til andre gæster. 

Din sikkerhed

Som virksomhed har vi et socialt ansvar. For at sikre din sikkerhed, bliver vores personale bliver jævnligt testet. Vi skaber stort fokus på, at alt personale bliver vaccineret hurtigst muligt. Dette har til formål, at skabe et mere sikkert miljø i Danmark og alle vores restauranter.