Om os

Om os

D´let - Det Grønne Køkken er en dansk restaurantkæde som serverer grønt fast-food. Startede i Odense år 2014 og har i dag 6 afdelinger i Jylland, 3 på Fyn og 4 på Sjælland.

Vi tilstræber hele tiden udvikling, service og høj kvalitet. Vores værdier ligger i at tilbyde sundt- og næringsrigt mad til den enkelte forbruger. Vi kan garantere kvalitetsmad til en favorabel pris.

Dagligt har vi en relativ stor kundestrøm, og vi vil gøre alt for at vores kunder går ud med et smil på læben og god samvittighed, de har spist sundt fast-food.


God kvalitet, sundt - autentisk smag

Vi tilbyder over 60 forskellige salater og mange variationer af kød - m.m.

Derudover tilbyder vores afdelinger også autentisk Thaimad, lavet af Thaier. 


Mission

Vores mission er at tilbyde gæsterne kvalitet og næringsrigt mad til en fair pris. "D'let - D'godt - D'hurtigt". Alle gæster kan vælge mad ud fra vores 7 store buffeter, herunder autentisk thaimad, hjemmelavet salater og friske grøntsalter, derudover lune retter. Alle gæster betaler efter vægtpris og spiser med det samme. 


Vision

Vores vision er at blive Danmarks største kæde, som tilbyder sundt og næringsrigt mad gennem ta'-selv koncept. For at blive Danmarks største kræver det et koncept der holder. Alle vores afdelinger har rigtig mange positive henvendelser fra daglige kunder. Vi er rigtige glade for at tilbyde dem et dybt sortiment, som er hurtigt og nemt. Kvalitet, hygiejne og service er en af vores høje fokuspunkter, som vi dagligt tilbyder alle vores gæster.




Opdateret 2020