Jobansøgning

d. 15/11/2023

Jobansøgning

Vi Søger lige nu en kompetent medarbejder der kan varetage ledelse inden restaurant.

D'let er en virksomhed på 13 restauranter og betjener hundredvis af kunder på det daglige niveau. På nuværende tidspunkt har vi en ledig stilling som leder. Denne stilling indebærer det overordnet ansvar for restaurant og køkken, personale, opfølgning af budgetter, og involvere direktionen i nødvendig omfang.

Vi forventer du er klar på mange daglige opgaver, og kan lede dine medarbejdere på vej. Du skal have en passende uddannelse som omhandler ledelse og økonomi. Derudover forventes der, at der kan forekomme en del telefonisk opkald fra personale. En leder hos os, skal kunne holde hovedet koldt og skal kunne varetage den daglige drift i afdelingen. Der kræves en stor mængde af selvstændighed og motivation. Samarbejde og kommunikation er en kerneressource til succes. Lederen skal kunne skabe et overblik over afdelingen, og være med til at løse de daglige drifts- og personaleproblemer. 

Vi kan garantere en arbejdsplads med et stærkt fundament og stolte medarbejdere, hvor direktionen er med i alle led. Vi kan tilbyde dig en fuldtidskontrakt på 37 timer ugentligt. 


Er du interesseret? Send din ansøgning til sj@dlet.dk